Kwaliteit en voedselveiligheid

Kwaliteit en Voedselveiligheid zijn meer dan alleen woorden voor Orange-Express. De zeer professionele afdeling Kwaliteit bij Orange-Express garandeert dat de strikte regels en standaarden ten aanzien van voedselveiligheid worden nageleefd.


De afdeling is onderverdeeld in ‘Quality Control’, ‘Quality Assurance’ en ‘Quality Systems’. Elke dag worden producten fysiek gekeurd door het Quality Control team. Daarbij wordt de voedselveiligheid gewaarborgd door Quality Assurance en wordt de naleving van gecertificeerde kwaliteitssystemen verzekerd door Quality Systems.


Door deze professionele bewaking van de productkwaliteit en veiligheid is de onderneming haar tijd ver vooruit en beschiktOrange-Expressover de beste leveranciers uit alle landen.


Bewaaradvies: Gekoeld bewaren.


Gedurende het jaar importeren wij verschillendevariëteitensinaasappels. De maximale duur van opslag wordt mede bepaald door het soort sinaasappels die er op het moment van aankoop beschikbaar is. Gedurende verschillende seizoenen worden er verschillende rassen verkocht. Zo is bijvoorbeeld devariëteit "Valencia"sinaasappel langer houdbaar dan devariëteit"Salustiana". De Valencia sinaasappels kunnen soms wel meer dan 3 weken goed blijven. (mits goed gekoeld) De Salustiana sinaasappels blijven maximaal 2 weken goed. Wij garanderen een minimale houdbaarheid van 10 dagen op alle sinaasappels.


Toch kan het zijn dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft het recht dit te reclameren binnen 14 dagen. Bij bederfelijke waar heeft het geen nut de producten terug te sturen, daarom zal er bij een terechte claim worden overgegaan tot een teruggave van een deel of het gehele bedrag.