Mijn Gezondheid

Een glas van 250 ml bevat ruim 85% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Belangrijk voor een goede weerstand.

Sinaasappels bevatten het anti-oxidant Hesperdine dat bijdraagt aan het goed functioneren van je bloedvatenstelsel. En verder zitten er natuurlijk heel veel vitamines in een sinaasappel.


Het uitgangspunt vanOrange-Express is Smaak.Vandaar dat we alleen zon gerijpte sinaasappelen of andere citrus soorten vanuit verschillende aanvoerlanden betrekken. Door alle partijen uitvoerigte testen voor verkoopkunnen wij een "Smaak garantie" afgeven.


De verse sinaasappels worden verpakt in een 15 kg doos. Een doos van 15 kg bevattussen de 72 en 105 sinaasappelen. Afhankelijk van de grootte van de perssinaasappels heeft u maar 2 tot 3 vruchten nodig voor een heerlijk glaasje sap. Bewaar de sinaasappels zo koel mogelijk, dan zijn ze gelang devariëteit, 1 tot 3 weken houdbaar. Wij leveren de sinaasappelen Gratis bij u thuis.


Na persen koel bewaren en binnen 24 uur consumeren.

Naast sinaasappels bieden wij ook andere citrus producten aan. Wilt u deze sinaasappelen of andere producten meteen kopen gaat u dan naar de pagina bestellen of drukt u op de foto op deze pagina.


De producten kunnen ook regelmatig geleverd worden bijvoorbeeld 1 keer per week of 2 keer per maand. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen.

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden